четвер, 30 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання

30.04

5 клас

Українська література.Шановні батьки, знаю,що ви вже стомилися, але залишилося зовсім трошки до ,,фінішу''.Якось повинні закінчити рік.До 04.05 потрібно здати зошити з роботами дітей з мови і літератури, туди вкласти листочки контрольних. Здати можна такими варіантами:1.Покласти на стіл у школі при вході. 2.Кому зручніше, можна покласти у пакет,вісить у мене дома біля хвіртки. Кому так не підходить,тоді приїду .     
Знайомимось із творчістю М.Рильського.У зошити записати цікавинки із життя і творчості. Читаємо вірші,,Дощ'', Осінь-маляр.....''Вивчаємо один вірш напам'ять.Виконати тести на с.214.Для бажаючих- ілюстрація у зошитах до вірша ,,Дощ''.         

            Українська мова.Написати лист до рідної людини з використанням звертань та вставних слів(їх підкреслити).Зразок листа - вправа583.

7 клас

Українська література.Знайомимось із творчістю О. Теліги. Цікавинки записати у зошити.С.229-232.Поезія ,,Сучасникам''.Визначити тему, ідею,основну думку,жанр,виписати художні засоби: епітети,метафору, антитезу,оксюморон,риторичні оклики.Міні-твір-роздум. Над чим змушує   замислитись поезія(використати у творі цитати-заповіти поетеси нащадкам).

8 клас

Українська мова.Контрольний стислий переказ розповідного тексту з елементами опису місцевості в художньому стилі.С.194-195(111завдання).Пишіть на двох листочках,кладете в робочі зошити і передавайте,кому не виходить передати- телефонуйте.Здати до 04.05.         
    Українська література.Працюємо над творчістю В.Чемерис,цікавинки із життя в зошити записати.Робота над змістом твору,, Вітька+Галя, або Повість......''.Виписати у зошити дитячі проблеми в дорослому житті, передані засобами гумору у творі.Літературний диктант за змістом твору.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання

15.04 6 клас Українська мова Питальні й відносні займенники. Опрацювати параграф 61. Усно вправа 518, письмово вправа 524 . Українська літер...