четвер, 7 травня 2020 р.

Дистанційне навчання

07.05

5 клас

Укр. мова.Складні речення. Пов. Параграф 46.Впр.490(2завдання),впр.493.                   
Українська літератураС.221-222-тести і завдання (  1-12). Ті,що письмові-у зошити.Заводите зошити нові.Написати власне закінчення оповідання ,,Дивак''(розмір до 1 сторінки). Робота іде в журнал.

7 клас

Укр. літ. Письмовий твір.Продовження повісті О.Гавроша,,Нова пригода Івана Сили''.Ваше завдання на сьогодні стати письменником і дофантазувати твір.Розмір твору-1,5 сторінки.Виконуєте у зошити ,завести нові зошити.

8 клас

Українська література.Характеристика образів Вітька Горобця,Федька Котигорошка,Галі Козачок.Скласти цитатник план до одного із персонажів у зошити).   
                                               
Українська мова.Контрольний диктант.Виконуємо на двох листочках,підписуємо,вкладаємо у робочі зошити,здаєте в кінці травня.Текст списуєте, вставляєте розділові знаки,виправляєте допущені помилки, виправлення підкреслюєте олівцем.

Диктант

Садоводу городнику

Те що квіти приносять радісьть естетичну насолоду знають усі. А крім того поміж квітами існують свої певні стусунки. Невсі вони уживаюця одне з одним наклумбі й увазоні. Спробуйте поставити разом бузок і тюлпан і ви пириконаїтесь у цьому.

Властивосьті квітів помітили люди сдавна. Тому на городі поміж капустою картоплию соняхами завжди висажували квіти. Про те небудь які й небудь де...

Є квіти що захищають городину від шкідників у такий спосіб можна підвишувати врожай овочів. Преміром чорнобривці й  хрезантеми відлякуют своїм
запахом шкітників і мителиків. А з допомогою честотілу можна знищети шкідливі бактерії в грунті.

Люди запремітили що на тій дилянці де посажено питрушку кріп кращий урожай овочів бо їхній запах приваблює коресних комах які знищують шкітливих.

Яблуням нестрашна плотожерка якщо десь поруч на ділянці ростуть пежмо і полинь.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання

15.04 6 клас Українська мова Питальні й відносні займенники. Опрацювати параграф 61. Усно вправа 518, письмово вправа 524 . Українська літер...